Avoimet työpaikat: Avustava ohjaaja (nuori tai osatyökykyinen)

Haemme nuorta tai osatyökykyistä työntekijää ohjaajaksi.

Haemme positiivisen asenteen omaavaa työntekijää

avustavaksi ohjaajaksi

kansalais- ja vertaistoiminnan pariin Laturin Tukiyhteisöön. Sinulla voi olla jo alaan liittyvää osaamista koulutuksen/kokemuksen kautta tai halua työskennellä alalla.

Palkattavan henkilön tulee alle 30-vuotias tai osatyökykyinen sekä kiinnostunut ryhmätoiminnan järjestämisestä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Lisäksi sinun tulee olla vailla työ- tai opiskelupaikkaa.

Työnkuvanasi on toimia tukiyhteisössä toimintaan osallistujien innostajana ja motivaattorina sekä olla kehittämässä vertaistoiminnallisuutta. Voimme hyödyntää mahdollista erityisosaamistasi tai harrastustasi esim. digitaalisen viestinnän ja mediaosaamisen, eri taidelajien, liikunnan tms. taitoja.

Sinut perehdyttää työhösi oma ohjaaja, joka toimii mentorinasi koko työsuhteen ajan. Työsuhde voi olla joko koko- tai osa-aikainen sen mukaan, mitä yhdessä sovitaan.

Tarjoamme sinulle vuoden mittaisen työsuhteen lisäksi sosiaali- ja mielenterveysala sekä vertaistoiminnan näköalapaikan Helsingin Töölössä.

Työsuhde on määräaikainen (1 vuosi) ja osa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen STEAn Paikka auki -avustusohjelmaa. Työ alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävästä antaa lisätietoja toiminnanjohtaja Juha Järvinen, p. 040 720 4080.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja mahdollinen CV (ilman todistuksia) 9.2.2020 mennessä: juha.jarvinen@alvi.fi  (merkitse aiheeksi ”Paikka auki”).