ALVI RY TIEDOTTAA TUESTA KORONAVIRUKSEN AIKANA

TIEDOTE ALVI ry 17.3.2020, muokattu 25.3.2020

Hallituksen korona-päätöksien mukaisesti ALVI ry pitää ovensa suljettuina asiakkailta 13.4.2020 saakka. Tämä koskee ALVIn Helsingin Laturin tukiyksikköä, Vantaan Francan päiväkeskusta ja Cafe Popoloa.

Laturin tukiyksikkö tarjoaa etäapua KAIKILLE, ei pelkästään alvilaisille. Niin Laturin asiakkaat, Francan päiväkeskuksen asiakkaat ja myös kaikki muut tukea tarvitsevat henkilöt voivat joko soittaa puhelimitse Laturin henkilökunnalle tai tavoittaa heidät ja muut asiakkaat somessa, lähinnä Facebookissa. Pian avautuu myös chat-mahdollisuus omilla verkkosivullamme.

Laturiin voi soittaa jokaisena viikonpäivänä kello 12-19.30. Vastaamme numerossa 040 7747 331.

Laturin tukiyhteisön Facebook-sivuille tulee joka aamu uusi keskustelunavaus, jossa saa kertoa ajatuksistaan ja kuulumisistaan muille uuden päivän aluksi. Erikseen on myös perustettu keskusteluketju niille, joita korona pelottaa. Ketään ei jätetä yksin. Pääset Laturin tukiyhteisön omalle Facebook-sivuille näin: kirjoita Facebookin ylälaidassa olevaan hakukenttään ”Laturin tukiyhteisö”, klikkaa sitä ja tykkää sivusta. Olet mukana! Omien ajatusten purkaminen on suotavaa, samoin toisten tukeminen. ALVIn henkilökunta päivystää myös Facea.

Meillä ALVIn työntekijöillä on huoli teistä asiakkaista ja hyvinvoinnistanne. Toivomme, että käytätte näitä tarjoamiamme etäapukanavia. Välitämme teistä!