ALVI RY JA KORONA

Alvi toimii hybridimallilla ja seuraa koronatilannetta.

Päivitetty 12.3.2021

Francan päiväkeskukseen otetaan maksimissaan 8 henkeä etukäteisilmoituksella kahdessa vuorossa. Toimintaa tapahtuu myös etänä: puhelinsoitot, whatsup, Facebook, chat. Joka päivä on kello 13 Myyrmäessä ulkoiluryhmä sekä torstaisin klo 10 Tikkurilassa. Take away -lounas Cafe Popolosta on noudettavissa ma-pe klo 11-13.

Cafe Popolossa on ma-pe 11-13.00 take away -lounas (muuten ravintola on kiinni). Yhteisen pöydän ruokakassijako on tiistaisin klo 10.30. (Huom. paikka: lastauslaituri , Vaskivuorentie 10.)

TÄTÄ EI OLE KORONAN TAKIA: Keskiviikkona Myyrinki jakaa yhteisen pöydän take away -annoksia klo 13.30-15.30 (lastauslaituri).

Laturin Tukiyhteisö on auki iltaisin klo 15-20. Laturiin on ilmoittauduttava ennakkoon. Sisään pääsee maksimissaan 7 henkilöä.  Suosittelemme kuitenkin ihmisiä jäämään kotiin. Lääketuki toimii normaalisti, pyritään lyhyisiin kontakteihin. Annamme puhelintukea, ja Facebook, chat, whatsup toimivat. Viikoittain järjestämme ulkoiluryhmiä. Muista toiminnoista tiedotetaan erikseen.

Lisätiedot Heidi Huttunen, heidi.huttunen@alvi.fi