Alvi ry

CAFÉ POPOLO

Alvi ry:n lounaskahvila Café Popolo tarjoaa vantaalaisille ohjattua ja kuntouttavaa työtoimintaa.

Café Popolossa saa monipuolisen ja todellisen kuvan kahvila- ja keittiöalan työympäristöstä sekä -tehtävistä. Keittiössä, salin puolella sekä erilaisissa asiakaspalvelutyötehtävissä voi tutustua työelämään ja löytää kipinän jatko-opiskeluille tai töihin paluuseen. Café Popolon työntekijänä on mahdollisuus osallistua Alvi ry:n järjestämiin retkiin ja matkoihin. Café Popolon henkilökunta tekee tiivistä yhteistyötä Vantaan kaupungin sosiaalitoimen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

OHJATTU TYÖTOIMINTA

Ohjattuun työtoimintaan hakeudutaan oman sosiaalityöntekijän kautta. Sosiaalityöntekijän arvio on keskeinen, koska sosiaalitoimella on vastuu kokonaissuunnitelmasta ja maksusitoumuksen myöntämisestä. Ohjattu työtoiminta ei ole KELAn tarkoittamaa kuntouttavaa työtoimintaa eikä toimeentulotuen piiriin kuuluvaa palvelua vaan sosiaalista kuntoutusta.

Kuntoutussuunnitelma laaditaan yhdessä kuntoutujan ja hänen verkostonsa kanssa noin kuukauden työssäolon jälkeen.

kokkausta-popolossa

KUNTOUTTAVA TYÖTOIMINTA

Kuntouttavaan työtoimintaan ohjaudutaan Vantaan kaupungin työllisyyspalveluiden aktivointisuunnitelman kautta. Kuntouttavan työtoiminnan tarkoituksena on vahvistaa pitkään työttömänä olleiden elämänhallintaa ja työvalmiuksia ja parantaa edellytyksiä osallistua muihin aktiivitoimenpiteisiin sekä kohti työelämää. Kuntouttavan työtoiminnan aikana asiakas saa työttömyysturvan tai toimeentulotuen lisäksi 9€ ylläpitokorvausta/toimintarahaa.

SIJAINTI

Café Popolo on kaikille avoin lounaskahvila ja se sijaitsee Vantaan Myyrmäessä, kauppakeskus Isomyyrin kolmannessa kerroksessa, Myyringin tiloissa osoitteessa Vaskivuorentie 10 B, 3. krs tai Liesitori 1, 2. kerroksen läpi B-portaaseen 3. krs (seuraa Vantaan Aikuisopiston kylttiä).

SUOSITTU LOUNASPAIKKA

Café Popolossa on tarjolla lounas sekä kahvilatuotteita ja annoksia saa myös mukaan.