CAFÉ POPOLON LOUNASLISTA

VIIKKO 25

Teknisten ongelmien vuoksi lounaslistamme on tällä kertaa tämän näköinen. Maanantaista 7.2. alkaen Popolossa voi ruokailla paikan päällä tai ottaa take away -annokseen mukaan.

Maanantai 7.2.
Bataatti-kikhernekeitto (L)
Pasta carbonara (L)
Runebergintorttu (L)

Tiistai 8.2.
Metsäsieni-aurakeitto (L)
Jauhelihalasagne (L)
Puolukkavaahto (L,GL)

Keskiviikko 9.2.
Tomaattinen papu-
keitto (L,M,GL)
Maissikanaa ja kookosriisi (L)
Marjainen uuni-
vanukas (L,GL)

Torstai 10.2.
Kaali-kookoskeitto (L,GL)
Currykalaa, perunamuusi (L,GL)
Mango-juustokakku (L)

Perjantai 11.2.
Punajuuri-Omenakeitto (L,GL)
Nakkikastike, peruna (L)
Mustikkarahka (L,GL)

CAFÉ POPOLON LOUNAS VIIKOLLA 25

Café Popolo on taas ensi viikolla 17.-21.5. täydessä vauhdissa, eli tarjoaa pääruoan lisäksi soppaa ja jälkiruokaa (yhteensä 7 e). Pääruoan voi saada myös mukaan eli take awayna (5 e). Tervetuloa!

Ensi viikolla Popolossa herkutellaan taas!

Cafe Popolo on vantaalainen lounasravintola, joka palvelee ruokailijoita joka arkipäivä kello 11-13. Tällä hetkellä ruokaa voi syödä paikan päällä tai ottaa mukaan annoksen. Popolo tarjoaa maukasta kotiruokaa, joka täyttää vatsan suloisesti. Tervetuloa!

Cafe Popolo on vantaalainen lounasravintola, jossa tarjotaan maukasta kotiruokaa arkisin klo 11-13. Tällä hetkellä ravintola toimii take away -periaatteella. Eli voit hakea annoksen mukaan. Hinta on huokea, viisi euroa. Tervetuloa!

Popolo on nyt maukas take away -ravintola. Käy hakemassa oma annos joka arkipäivä kello 11-13.

Viikolla 10 tarjoamme vain take away -annoksia, eli saat ruoan mukaasi kotiin.

Café Popolo on auki ensi viikollakin (viikko 9), tule syömään tai ota annos mukaan. Molemmissa tapauksissa hinta on vain 5 euroa!

Café Popolossa voit syödä paikan päällä tai ottaa mukaan take away -annoksen. Molemmissa tapauksissa annos maksaa 5 euroa.

Meillä Café Popolossa syödään hyvin ensi viikollakin! HUOMIO HUOMIO: Voit syödä paikan päällä tai ottaa take away -annoksen mukaan, molemmissa tapauksissa hinta on sama eli 5 e.

Popolo aukeaa heti loppiaisen jälkeen!