Laturin ja Francan ohjelmaa syystalvella 2021

LATURIN VIIKKO-OHJELMA viikolla 49 eli 6.-12.12.2021.

Hei kaikki laturilaiset! Ensi viikolla ohjelmassamme on pieniä poikkeuksia.

* Itsenäisyyspäivänä ei ole kävelyfutista.

* Sen sijaan askarteluryhmä kokoontuu 6.12. Tonttuovet saavat loppusilauksensa, mutta voit tulla mukaan uutenakin ja keskittyä leikkaamaan silkkipaperista ikkunaan ihania joulutähtiä. Silkkipapereita on hopeisia, kultaisia ja valkoisia.

* Keskiviikkona 8.12. alkaa Laturissa Naisten piiri kello 12-14. Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu leena.honkavaara@alvi.fi.

* Torstain 9.12. pikkujoulun aikaa on hieman fiksattu ja on nyt kello 12-16.

* Kuvataideryhmä pidetään kyllä perjantaina 10.12., mutta normaalia aikaisemmin kello 10.30-12.30. Tämä siksi, että tarvitsemme keittiön pikkujouluvalmisteluja varten. Perjantaina pikkujoulut ovat kello 15-19. Mukavaa uutta viikkoa ja nähdään viimeistään pikkujouluissa!

Naisten piiri

Tervetuloa Naisten piiriin Laturiin alkaen 8.12. klo 12-14! Meillä on yhdessä kulttuuripäivä, leffapäivä, mindfulnesshetki ja toivepäivä! Kokoonnumme keskiviikkoisin 8., 15. ja 22.12. Ilmoittautuminen on pakollista, ettei tule liikaa porukkaa. Laturissa käytämme maskia. Ota yhteyttä leena.honkavaara@alvi.fi.

Alvi tiedottaa 25.11.2021:

Vantaan yksiköidemme Francan ja Café Popolon avoimien ovien päivä 9.12. on peruttu johtuen koronatilanteesta. Cafe Popolon joululounas 14.12. on kokonaan peruttu koronan vuoksi. Tämä koskee myös laturilaisia mukaan ilmoittautuneita.

Kaikissa yksiköissämme on vahva suositus maskin käyttämiseen.

Lisätiedot Heidi Huttunen, heidi.huttunen@alvi.fi, +358 40 455 3338

***

Joulun ajan muistio Laturissa – päivitetty 29.11.2021

Laturin joulun ja uuden vuoden muistio on hieman muuttanut muotoaan, ohessa uusi versio. Pikkujouluja ruokailuineen on nyt kaksi ja niihin on ennakkoilmoittautuminen, jotta saamme porukan puolitettua. Joululounas peruuntui. Tervetuloa silti viihtymään Laturiin joulukuussa!

Laturi 25.11. OHJELMA ENSI VIIKOLLE!

Ensi viikon ohjelma Laturissa on tässä alla! Viikolla 48 eli 29.11.-5.12. on kaikenmoista mukavaa.

Seuraavalla viikolla keskiviikkona 8.12. alkaa naisten piiri kello 12. Jutellaan hyvistä asioista, mukavista harrastuksista, kirjoista, taidenäyttelyistä ja käydään leffassa. Mikäli haluat mukaan, ota yhteyttä Leenaan leena.honkavaara@alvi.fi. Mukavaa viikon loppua ja ensi viikkoa!

Francan joulukuu

Francan päiväkeskuksen ohjelma joulukuuksi on tässä! HUOM: Joululounas on valitettavasti peruttu koronatilanteen takia.

LATURIN VIIKKO 47 ELI 22.-28.11.21. Hei, ohessa Laturin viikko-ohjelma ensi viikolle. Sieltä löytyy taas kaikenmoista mukavaa tietovisasta pingikseen ja sählystä yhteiseen siivoushetkeen.

Askarteluryhmä aloittaa maanantaina tonttuovien rakennuksen. Huom. mikäli et vielä ole ilmoittautunut mukaan, mutta haluat tulla, ota yhteyttä Leenaan. Ovitarvikkeita on vain rajatulle määrälle rakentajia. leena.honkavaara@alvi.fi.

Entä olisitko kiinnostunut loppuvuoden kestävästä naisten piiristä? Kyselemme nyt ennakkoon kiinnostuneiden määrää. Ryhmässä olisi aikaa jutella ja lisäksi harrastamme kulttuuririentoja. Ota yhteyttä Leenaan, leena.honkavaara@alvi.fi.

Niin tällä kuin seuraavallakin viikolla lauantaina on Laturissa karaoke kello 16.30 alkaen. Tule laulamaan ja viihtymään!Mukavaa viikon loppua ja iloa ensi viikollekin!

11.11.2021

Tässäpä on Laturin ensi viikon ohjelma eli 15.-21.11. Monenmoista kivaa Laturissa tapahtuu ensi viikollakin. Tämän viikon lauantaina ja ensi viikolla on taas k-a-r-ao-k-e! Tule ensin siivousryhmään (lauantaisin klo 14.30), sen jälkeen laulu raikaa iloisena alkaen kello 16.30.

Ensi viikon askarteluryhmässä on mahdollisuus vielä tehdä joulukortteja. Seuraavalla viikolla on aika tonttuovien. Liikuntahommat jatkuvat entisellään, muista ilmoittautua pingisryhmään viimeistään edellisenä iltana. Oikein mukavaa viikonloppua karaokemeiningeissä ja iloa myös ensi viikkoon.

21.10.2021

Laturissa on Karaoke joka lauantai kello 16.30 alkaen. Tervetuloa!

SÄHLYKUVA: PetrBonek / iStock

Tule mukaan Laturin siivousryhmään! Se järjestetään joka lauantai kello 14.30 (toisin kuin mainoksessa sanotaan).

********************************************************’

Musaa! Levyraati!

Jari vetää levyraatia Laturissa keskiviikko-iltaisin.

Alvin Laturin tukiyksikön Levyraati on täällä taas! Musiikkia kokoonnutaan kuuntelemaan ja pisteyttämään joka perjantai-ilta kello 17. Levyraatia vetää tukiyhteisön musiikkivastaava Jari, tuttavallisemmin ”Kumppis”. Hän kuuntelee ja tuntee musiikkia laajasti, vain klassinen musiikki ei hänelle iske.

”Kuuntelen musiikkia laajalla skaalalla eri aikakausilta, ja otan Levyraatiin mukaan sekä kotimaista että ulkomaista musiikkia. Musiikki voi olla hard rockia, poppia, jazzia”, Jari kertoo. Hänen omat lemmikkinsä löytyvät 1960- ja 1970-luvuilta. ”Silloin tehtiin melodisia kappaleita, jotka ovat nyt nostalgisia ja tuttuja.”

Nykymusiikkikin on hyvää, mutta räp tai hiphop ei saa Jaria syttymään lainkaan.

Musiikki on Jarille hyvin tärkeää, sillä se tukee mielenterveyttä. ”Minulla musiikki pitää pään kasassa. Siitä tulee hyvä, rento olo, se virkistää mieltä ja tuo hyviä fiiliksiä. Musiikin myötä ahdistus häipyy. Siihen ei koskaan kyllästy.”

Elokuun alun Levyraadissa kolme ensimmäistä sijaa meni kotimaisille artisteille. Voittaja oli Virve Rostin biisi Jolene, jaetulle toiselle sijalle tulivat Tapani Kansan Äidin pikkupoika ja Mikko Kuustosen Kultainen sydän ja palava mieli. Soittolistalla oli myös Robert Plantia, Mötörheadia, Eddie Cochrania, A-hata, Hurriganesia ja Pink Floydia.

Spotifyn avulla on nykyisin kappaleita helppo löytää, ja Jarin päässä soittolista syntyy helposti. Mitähän seuraavassa Levyraadissa onkaan tarjolla? Jäämme innolla odottamaan!

Juttu ja kuva: Leena Honkavaara

Laturissa on bingo joka torstai kello 17. Kuka tahansa voi voittaa kivoja palkintoja. Osuisiko tänään omalle kohdalle ja valitsisiko palkinnoksi kahvia, suklaata vai jättikarkkipussin? Tule viihtymään meidän muiden kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *