Alvi ry

LATURIN TUKIYHTEISÖ

Laturin Tukiyhteisö on matalan kynnyksen kohtaamispaikka ja kansalaisareena päivä-/iltatoimintaa, mukavaa seuraa ja yhdessä tekemistä kaipaaville 18 vuotta täyttäneille henkilöille.

Toimintaan voi osallistua haluamallaan tavalla ja omien aikataulujen mukaan. Yhtä merkittävää kuin toimiminen ja osallistuminen on myös oleminen ja yhteisön tapahtumien seuraaminen. Laturin Tukiyhteisön Avoin olohuone tarjoaa luontevan kohtaamispaikan sosiaalisten tilanteiden turvalliseen harjoitteluun sekä rauhalliseen illanviettoon Helsingin keskustassa.

VERTAISTOIMINTA JA -OHJAUS

Vertaisryhmät ja -ohjaajat sekä kokemusasiantuntijuus ovat toiminnan ydintä. Voit suunnitella, toteuttaa, arvioida ja kehittää toimintaa tulemalla siihen mukaan. Yhteisö hyödyntää myös jo olemassa olevia palveluja ja tärkeä osa toimintaa on tutustuminen ja osallistuminen oman elinympäristön arjen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Yhteisössä voit tehdä vapaaehtoistyötä – tai porukoiden mukana voit lähteä tekemään vapaaehtoistyötä muualle: suunnitellusti, sovitusti ja kimpassa muiden kanssa.

Jäsenten ja heidän läheistensä on mahdollisuus saada vertaistuen lisäksi myös sosiaali- ja hoitoalan ammattihenkilökunnan ohjausta, tukea ja neuvontaa.

Laturin Tukiyhteisö on avoinna kaikelle kansalle – ympäri vuoden, viikon jokaisena iltana.

MUKAAN TOIMINTAAN

Tukiyhteisön toimintaan pääset mukaan varaamalla tutustumiskäynnin ennakkoon puhelimitse tai tulemalla suoraan käymään avoimessa olohuoneessamme klo 15-20 välisenä aikana. Tukiyhteisön ohjaajat ja jäsenet kertovat ensimmäisellä käynnillä sinulle tarkemmin toimintamme tarjoamista mahdollisuuksista.

SIJAINTI

Laturin Tukiyhteisön tilat sijaitsevat Helsingin keskustassa Mechelininkadulla erinomaisten liikenneyhteyksien päässä – Laturin Tukiyhteisöön pääsee niin busseilla, ratikoilla, junilla kuin metrolla joka puolelta Helsinkiä.

 

        Helsingin vaakuna