VAPAAEHTOISET

TULE MUKAAN ALVI RY:N VAPAAEHTOIS-TOIMINTAAN

Vapaaehtoisena voit osallistua ja olla mukana kehittämässä toimintaa koko Alvi ry:lle tai jossain Alvi ry:n tietyssä yksikössä.

Voit olla mukana joko jonkun yksittäisen tapahtuman suunnittelussa, järjestämisessä ja/tai vetämisessä tai olla mukana toiminnassa haluamallasi tavalla haluamasi ajan.

Tule mukaan sellaisena kuin olet. Tule seurustelemaan ja viihtymään. Sinulla voi olla jotain taitoja, joita haluat jakaa muiden iloksi tai oppia muiden kanssa – tule kutomaan, pitämään keppijumppaa, lähde mukaan taidenäyttelyihin, museoihin tai kisahallin punttisalille – tule tuomaan yhteisöömme tuulahdus yritysmaailmasta. Vapaaehtoisena voit toimia juttu- ja ulkoiluseurana tai ryhmänvetäjänä. Kaikki on mahdollista.

Pitkäaikaista sitoutumista emme vaadi. Voit olla avuksi keikkaluontoisesti silloin tällöin tai vaikka joka päivä. Voit tehdä vapaaehtoistyötä sen verran kuin sinulle sopii. Toivomme luotettavuutta ja täsmällisyyttä niiden asioiden hoitamiseen, joihin lupaudut. Sovellut vapaaehtoistoimintaan ja olet valmis toimimaan yhdessäluotavien pelisääntöjen mukaan. Siinä kaikki!

Tarjoamme vapaaehtoisille mielekästä toimintaa ja ihmisiä, joiden kanssa jakaa uusia asioita. Vapaaehtoisille on myös työnohjausta sekä omat ryhmänsä, joissa voi keskustella ja virkistyä muiden vapaaehtoisten kanssa.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä. Sinua tarvitaan!

Yhteyshenkilö
Sanna Aarto, sanna.aartofoo@alvi.fi