top of page
81e3dd44678671.581a47797240e.jpg

Tervetuloa Popoloon

Alvi ry:n lounaskahvila Café Popolo tarjoaa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen asiakkaille ohjattua ja kuntouttavaa työtoimintaa. Viikoittain vaihtuvalla lounaalla voivat käydä herkuttelemassa kaikki. Lounas tarjoillaan arkisin klo. 11-13 ja kahvila on avoinna klo. 9-14.

Lounastoiminnan ohella työntekijät loihtivat tilauksesta mm. pullia ja piirakoita, sekä makeita ja suolaisia kakkuja! Tilaamalla tuet asiakkaidemme kuntouttavaa työtoimintaa, joka tapahtuu Café Popolossa.

Sijaitsemme Vantaan Myyrmäessä, kauppakeskus Isomyyrissä, Myyringin tiloissa, kolmannessa kerroksessa. Osoite kartalla on Vaskivuorentie 10 B. Jos saavut Liesitori 1:n puolelta, niin mene 2. kerroksen kautta rakennuksen läpi toiselle puolelle, B-portaaseen. Vantaan Aikuisopiston kyltit auttavat löytämään perille.

Työtoiminta Popolossa

Kuntouttava työtoiminta

Café Popolossa saa monipuolisen ja todellisen kuvan kahvila- ja keittiöalan työympäristöstä sekä työtehtävistä.

 

Työtehtävät liittyvät lounaskahvilan pyörittämiseen yhdessä ammattihenkilöstön kanssa. Keittiössä, salin puolella sekä erilaisissa asiakaspalvelutyötehtävissä voi tutustua työelämään ja löytää kipinän jatko-opiskeluille tai töihin paluuseen.

Työ Café Popolossa ei edellytä aiempaa keittiö- tai kassakokemusta tai alan opintoja, eikä hygieniapassia ei vaadita. Salmonellatodistus kuitenkin tarvitaan ennen töiden aloitusta. Vaadimme suomenkielen kohtalaista osaamista työturvallisuuden varmistamiseksi.

Ohjattu työtoiminta

 

Ohjattuun työtoimintaan hakeudutaan oman sosiaalityöntekijän kautta. Sosiaalityöntekijän arvio on keskeinen, koska sosiaalitoimella on vastuu kokonaissuunnitelmasta ja maksusitoumuksen myöntämisestä.

 

Ohjattu työtoiminta ei ole KELAn tarkoittamaa kuntouttavaa työtoimintaa eikä toimeentulotuen piiriin kuuluvaa palvelua vaan sosiaalista kuntoutusta. Ohjattuun työtoimintaan voi osallistua 1-5 kertaa viikossa. Osallistujalle maksetaan kannustinrahaa 2e /tunti.

Kuntoutussuunnitelma laaditaan yhdessä kuntoutujan ja hänen verkostonsa kanssa noin kuukauden työssäolon jälkeen.

Café Popolo on hyvähenkinen työpaikka ja se tuo arkeen kaivattua sisältöä.

Tomi, 45 v.

Popoloon on aina kiva tulla töihin, ja työtoiminnan retket ovat kivoja.

Tuija, 48 v.

Popolo tuo mukavaa tekemistä päiviin, hyviä työkavereita unohtamatta.

Anne-Marie, 61 v.

bottom of page