top of page
  • Writer's pictureJoonas Jutila

Hanketiimi on nyt kasassa!

ESR+ Kohti työelämän eri polkuja -hankkeen tavoitteena on kehittää mielenterveyssyistä työelämän ulkopuolella olevien, täsmätyökykyisten sekä kuntoutustuella olevien henkilöiden työllistämistä tukevia palveluja. Hankkeen toiminta-alueena on Etelä-Kymenlaakso, Vantaa-Kerava hyvinvointialue ja Helsinki. Hankeaika on vuoden 2026 loppupuolelle saakka. Hankkeen toteuttajina ovat Kakspy ry ja Alvi ry. Hankkeessa työskentelee hankepäällikkö ja kolme hanketyöntekijää.

 

Kuvassa vasemmalta hankepäällikkö Heidi, hanketyöntekijät Tanja, Venla ja Meira.


Yhteystiedot:

Heidi Kokkonen, heidi.kokkonen@kakspy.com

Venla Leimu, venla.leimu@alvi.fi

Meira Välkki, meira.valkki@alvi.fi


Alla on luettavaksi hanketiimin jäsenien esittelyt.


Heidi Kokkonen

Heippa! Olen Heidi ja aloittelin hankepäällikkönä tammikuun alussa Kakspy:llä. Hankehommat ovat tulleet tutuksi viime vuosina tuetun työllistämisen kehittämishankkeen sekä digitaalisen osallisuuden kehittämishankkeen myötä. Kotipesänä on viime vuosina toimineet Klubitalot. Tykkään näin talven pakkasilla neuloa ja käydä avannossa. Työskentelen Etelä-Kymenlaaksossa, mutta minut voi tavata usein myös pääkaupunkiseudulla :) Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kysy lisää hankkeen toiminnasta.


Tanja Toikka

Moi! Mie oon Tanja ja aloitin hanketyöntekijänä Kakspy:llä vuoden -23 lopulla.


Hankekokemusta on minulle kertynyt koulunuorisotyön puolelta, mutta innokkaasti olen oppimassa vielä lisää hankemaailmasta. Viimeisimpänä olen toiminut mm. työhönvalmennuksen parissa. Vapaa-ajalla harrastuksiin kuuluu sarjojen suurkulutus sekä virkkaaminen rock-musiikin tahtiin.


Asemapaikkana minulla toimii Etelä-Kymenlaakso.


Venla Leimu

Moi! Olen Venla, Alvi ry:n hanketyöntekijä. Työskentelen Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla. Hankekokemusta on koulumaailmasta ja mielenterveys- ja päihdepuolelta. Viimeksi työskentelin pelisuunnittelijana ja hankepäällikkönä Lilinkotisäätiöllä. Hanketyössä yhdistyy merkityksellisyys ja yhdessä tekeminen mahtavalla tavalla. Olen innolla yhteiskehittämässä supertoimivaa, saavutettavaa työvalmennusta. Vapaa-ajalla minut löytää lauta- tai roolipelaamasta, uimahallilta tai kirjan äärestä.


Meira Välkki

Moikka! Olen Meira ja aloittanut hanketyöntekijänä Alvi ry:llä. Työskentelen Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla. Olen tehnyt työtä lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Viimeisimpänä toimin työvalmentajana ammattikoulussa. Hankekokemukseni on kertynyt yhteistyöstä eri hankkeiden kanssa. Minusta on mahtavaa tehdä hanketyötä tässä porukassa ja auttaa ihmisiä löytämään omia polkuja työelämään. Vapaalla ollessani vietän mieluiten aikaa rauhallisesti puuhastelemalla pihalla tai mökkeillen.


57 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page